Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan overweegt Andreas Isaksson aan te trekken’

Een vertrek naar Milaan lonkt voor Andreas Isaksson. Het Italiaanse Guerin Sportivo beweert dat AC Milan interesse in de keeper, wiens contract bij PSV niet wordt verlengd door de komst van Przemyslaw Tyton bij de Eindhovenaren.

De Zweedse international moet bij de vice-kampioen tweede doelman worden, achter de eerste keeper Christian Abbiati. Door zijn leeftijd, de Italiaan wordt dit jaar 35, verwachten de Milanesen dat hun keeper niet lang meer doorgaat.

Met Isaksson zouden ze echter een onzekere factor in huis halen. De doelman, die onder andere bij Juventus en Manchester City onder contract stond, speelde al 101 wedstrijden voor PSV, maar er werd regelmatig gespeculeerd om zijn kwaliteiten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.