Voetbal4u.com

Jupiler League Wesley Sonck gaat uit de kleren

De stad Ninove is er veel aangelegen om zoveel mogelijk vrouwen deel te laten nemen aan een onderzoek tegen borstkanker. Wanneer er genoeg vrouwen zich aanmelden krijgen zij allen na het onderzoek een opmerkelijk aandenken: een compleet naakte Wesley Sonck.

De 33-jarige aanvaller van Lierse SK heeft nu al toegezegd uit de kleren te zullen gaan als meer dan de helft van de vrouwen tussen de vijftig en 69 jaar zich zal melden voor het onderzoek. Zo schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend.

Mocht de oproep daadwerkelijk slagen, dan zal de poedelnaakte ex-aanvaller van onder meer Ajax, Club Brugge en Borussia Mönchengladbach te zien zijn op de website van de stad Ninove.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.