Voetbal4u.com

Italië Vijf clubs melden zich voor Christian Chivu

Het gaat er steeds meer op lijken dat Christian Chivu deze winter vertrekt bij Internazionale. Het contract van de ervaren verdediger loopt af, en op veel speeltijd hoeft hij ook al niet te rekenen. Volgens zijn zaakwaarnemer zijn er al meerdere interessante clubs die zich gemeld hebben.

“Volgende maand zullen we de onderhandelingen met de clubs starten”, aldus Giovani Becali, Chivu’s zaakwaarnemer. “We zullen door Europa heen gaan en elke aanbieding bestuderen. Christian heeft al vijf serieuze en interessante aanbiedingen ontvangen, maar ik kan niet vertellen om welke clubs het gaat.”

Onder andere Ajax heeft zijn interesse kenbaar gemaakt, naast Ajax zijn ook veel genoemde namen: Manchester City, Valencia, Napoli en Paris Saint Germain.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.