Voetbal4u.com

Italië Urby Emanuelson maakt indruk in Milaan

Urby Emanuelson lijkt stilaan tot bloei te komen bij AC Milan. Aanvankelijk kende de oud-Ajacied een haperende start bij de Serie A-grootmacht.

Woensdagavond na afloop van het bekerduel tegen laagvlieger Novara (2-1 winst na verlenging) toonde Milan-coach Massimo Allegri zich echter in zijn nopjes met het spel van Emanuelson, die voorbije weekend in de stadsderby tegen Internazionale (0-1 verlies) ook al verdienstelijk speelde.

“Hij speelde net als tegen Inter een heel behoorlijke wedstrijd”, tekende Voetbal International op uit de mond van Allegri. De oefenmeester van de Rossoneri was over de rest van zijn elftal minder tevreden.

“Het was teleurstellend dat we 120 minuten nodig hadden om het duel te beslissen. We hadden het eerder af kunnen maken. Desondanks ben ik blij met de getoonde strijd. Deze overwinning zal het team weer verder helpen”, voorspelt Allegri.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.