Voetbal4u.com

Italië Juventus en Manchester City azen op Willem II-talent

Jeroen Lumu mag zich verheugen in de belangstelling van Europese topclubs. De pas zestienjarige belofte van Willem II wordt intensief gevolgd door Juventus en Manchester City en die interesse begint concrete vormen aan te nemen sinds zijn doelpunt in het duel tegen FC Eindhoven (1-1) van afgelopen vrijdag. Dit weet Voetbal International te melden.

Tijdens de wedstrijd in het Koning Willem II Stadion zat een speciale delegatie van Juventus en Manchester City op de tribune voor Lumu. De speler van Oranje Onder-17 loste Joonas Kolkka een kwartier voor tijd af en was twee minuten later al trefzeker, waarmee hij zich kroonde tot jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Tricolores.

Lumu, nog een B-junior, ondertekende vorige maand nog een driejarig contract bij de Tilburgers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.