Voetbal4u.com

Italië Kevin-Prince Boateng geblesseerd door teveel seks

Kevin-Prince Boateng liep in de verloren stadsderby van zijn club AC Milan tegen Inter een blessure aan zijn bovenbeen op. Daardoor is hij een maand buiten strijd en mist de Ghanees onder meer de Afrika Cup. Wat de precieze oorzaak van de blessure is, zijn ze bij Milan nog niet uit. De mogelijke verklaring van de blessure komt uit onverwachte hoek.

Melissa Satta, ex van onder meer Vieri en vorig jaar nog gelinkt aan Leonardo DiCaprio, pakte uit op tv en beweerde dat die blessure er gekomen is omdat het koppel zo vaak seks heeft. “Hij heeft zoveel blessures, omdat wij zo vaak seks hebben. Zeven tot tien keer per week”, beweert de Amerikaans-Italiaanse actrice op de Zuid-Afrikaanse zender Supersport.

Voetbalvrouw

Satta (25) is beroemd in Italië en ver daarbuiten als tv-presentatrice en actrice, maar ook als voetbalvrouw. Ze had eerder een relatie met ex-prof Christian Vieri. Ook werd ze weleens gespot met de Noorse voetballer John Carew. Vorig jaar dook er zelfs een hardnekkig gerucht op dat ze een relatie had met superster Leonardo DiCaprio.

Na het zien van de volgende video (zie deze video uit de populaire tv-show ‘Kalispera’). denken wij dat Boateng dit seizoen nog wel één of twee spierblessures minimaal kan verwachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.