Voetbal4u.com

Spanje Afellay meldt zich na vijf maanden weer op het trainingsveld

Vandaag heeft Ibrahim Afellay na een blessure van vijf maanden zijn rentree op het trainingsveld van huidige club FC Barcelona gemaakt. Zijn teamgenoten hebben hem met een staande ovatie en onder applaus verwelkomd.

Vorig jaar september scheurde Afellay zijn voorste knieband af op een training en dit werd gevolgd door een operatie en maandenlange revalidatie. Eerder werd er al gemeld dat Afellay misschien op tijd fit zou zijn voor het EK en dit lijkt nu steeds meer werkelijkheid te worden.

Afellay maakte in de winterstop van seizoen 2010/2011 de overstap van PSV naar FC Barcelona. Hij speelde in totaal 31 wedstrijden voor de Catalanen voor zijn blessure en wist hier twee keer het net te vinden.
Het is goed mogelijk dat FC Barcelona dit seizoen weer kan beschikken over Ibrahim Afellay.One Comment

  1. Pingback: Maghreb Magazine » Afellay traint weer mee

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.