Voetbal4u.com

Italië Knieblessure voor Mario Balotelli

Het noodlot heeft toegeslagen bij Mario Balotelli. De 21-jarige aanvaller verliet zaterdag het Italiaanse trainingsveld met een knieblessure.

Zodoende kan de spits van Manchester City maandag mogelijk niet in actie komen tegen Ierland. Balotelli wordt zondag onderzocht in het ziekenhuis, waar hij een scan zal ondergaan. Dan zal meer informatie naar buiten worden gebracht over de exacte ernst van de kwetsuur van het enfant terrible. Mocht de oud-aanvaller van Internazionale niet inzetbaar zijn tegen de Ieren, dan wordt hij naar alle waarschijnlijkheid vervangen door Antonio Di Natale van Udinese.

Eerder vandaag werd bekend dat Balotelli tegen Ierland waarschijnlijk genoegen had moeten nemen met een reserverol. Bondscoach Cesare Prandelli zou niet tevreden zijn geweest over de spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.