Voetbal4u.com

Spanje en Marokko uitgeschakeld op de Olympische Spelen

Voor Spanje en Marokko zitten de Olympische Spelen er alweer op. In het laatste groepsduel kwamen beide ploegen op Old Trafford niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

De Spaanse equipe werd vooraf getipt als winnaar, maar moet het toernooi al na drie wedstrijden verlaten. Opvallend genoeg wist het ook geen enkele keer tot scoren te komen. Ook aanvaller Ádrian kon niet juichen. Zijn inzet eindigde voor rust op de paal.

Na rust was er voor beide doelen genoeg te beleven. Voor het Marokko van Pim Verbeek kwamen Zakaria Labyad en Nordin Amrabat niet tot scoren. Spanje kreeg kansen via Mata en Ádrian, maar het bleef doelpuntloos. Derhalve gaat de formatie van Luis Milla roemloos naar huis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *