Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Schalke hoopt met komst Afellay indruk te maken op Huntelaar’

Huub Stevens kan komend seizoen een beroep doen op Ibrahim Afellay (26). Als de laatste details worden afgerond, speelt de Nederlander van Barcelona een seizoen op huurbasis voor Schalke 04.

“Ik ben daar heel blij mee”, aldus Stevens in Bild. “Hij heeft bijzondere kwaliteiten. Bij mij heeft hij vroeger in Nederland (bij PSV, red.) centraal op het middenveld gestaan. Maar hij kan ook op links of rechts uit de voeten.”

Technisch directeur Horst Heldt maakt overigens nog een klein voorbehoud op de overgang. “Er zijn nog een paar laatste details die geregeld moeten worden.” Dat komt overeen met het bericht dat het management van de Nederlander donderdag ventileerde.

Door de komst van Afellay is de kans op een transfer van Huntelaar nihil geworden. De spits twijfelt al enige tijd over zijn toekomst. “Maar dit zal ook indruk maken op Klaas-Jan”, zegt Heldt. “Hij zal het gevoel hebben dat we het serieus aanpakken en mee willen doen met de grote clubs.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.