Voetbal4u.com

Italië Christian Vieri vangt een miljoen schadevergoeding na afluisteren telefoon

Christian Vieri kan een schadevergoeding van één miljoen euro tegemoet zien. De oud-international van Italië krijgt de financiële compensatie vanwege een afluisterschandaal. Internazionale en Telecom Italia moeten het bedrag gezamenlijk ophoesten.

De Italiaanse topclub en het telecombedrijf blijken herhaaldelijk de telefoon van Vieri te hebben afgeluisterd. Volgens Danilo Buongiorno, de advocaat van de voormalige spits, zou Inter opdracht tot het aftappen hebben gegeven omdat de club zich zorgen maakte over de schnabbels van zijn cliënt. Vieri speelde tussen 1999 en 2005 voor de Nerazzurri.

Vieri (39) had ingezet op een schadevergoeding van liefst twintig miljoen. De Italiaan, die in 2009 stopte met voetballen, bezweek naar eigen zeggen bijna onder alle stress toen het afluisteren van zijn telefoon publiekelijk bekend was geworden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.