Voetbal4u.com

Marcel Brands hekelt ‘Toivonen-tweet’ van Zwolle-collega

Technisch manager Marcel Brands van PSV begrijpt helemaal niets van de tweet van zijn collega Edward van Wonderen van PEC Zwolle. De directeur liet zich negatief uit over Ola Toivonen tijdens het duel met Feyenoord.

Brands kon zich niet vinden in de reactie van Van Wonderen. “Ik ken de beste man niet, maar volgens mij hebben we het allemaal druk genoeg met onze eigen club. Ik was verbaasd over de reacties. Zo heb ik het gedrag van Toivonen niet ervaren”, zei de PSV-manager tegen De Telegraaf.

Van Wonderen liet op zijn Twitter-account weten dat hij Toivonen maar een naar mannetje vindt. ‘Toivonen moet op Schiphol gaan werken, kan hij vliegtuigen naar binnen gaan zwaaien. #mafkees #irritant #ikstahier’, stuurde de Zwolle-directeur de wereld in.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman wond zich tijdens de wedstrijd in Eindhoven, die in 3-0 verloren ging, ook al op over het gedrag van de Zweed. Al na enkele seconden liep de aanvaller door op Jordy Clasie en duwde hem omver. Gaandeweg had Toivonen meer van dat soort geniepigheden.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *