Voetbal4u.com

Jupiler League Eidur Gudjohnsen tekent contract bij Cercle Brugge

Eidur Gudjohnsen vervolgt zijn voetbalcarrière op de Belgische voetbalvelden. De 34-jarige spits genoot een transfervrije status en draagt de rest van het seizoen het tenue van Cercle Brugge, hekkensluiter in de Jupiler Pro League.

Gudjohnsen stond het voorbije seizoen onder contract bij AEK Athene. Dat avontuur werd geen groot succes wegens een dubbele beenbreuk. Zijn aflopende verbintenis werd afgelopen zomer dan ook niet verlengd.

De blonde IJslander speelde in het begin van zijn loopbaan voor PSV. Later kwam Gudjohnsen uit voor clubs als Bolton Wanderers, Chelsea, FC Barcelona, AS Monaco en Tottenham Hotspur. Ook droeg hij bijna zeventig keer het tenue van de nationale ploeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.