Voetbal4u.com

Eredivisie Almere City wil met Ajax naar middenmoot van de Eredivisie

Almere City boekte inmiddels vier overwinningen op rij en lijkt de smaak nu te pakken te hebben. Met Ajax als partner hoopt de club uit Flevoland door te kunnen stoten naar de middenmoot van de Eredivisie.

Almere City was nog niet zo lang geleden de troosteloze hekkensluiter van de Jupiler League, inmiddels staat de club dertiende. Met een begroting van drie miljoen denkt de club van hoofdtrainer Fred Grim mee te kunnen draaien in de Eredivisie.

“Daar ben ik van overtuigd”, zegt algemeen directeur Raymond Groenteman in Voetbal International. “De medewerking van Ajax is daarin cruciaal, dat besef ik. Met de doorstroming van jeugd kunnen we de salariskosten laag houden.”

“Momenteel is de animo van jonge Ajacieden voor Almere City niet groot, maar langzaam is een kentering zichtbaar. Ajax stuurt daar ook op aan. Mooi meegenomen is dat we nu met Fred Grim een trainer hebben die dezelfde methodes gebruikt als Frank de Boer. Net als in Amsterdam willen wij dat het eerste elftal straks voor 75 procent bestaat uit eigen kweek”, besluit Groenteman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.