Voetbal4u.com

Italië ‘Robinho verlaat AC Milan voor Flamengo in de winter’

Robinho lijkt in januari toch te vertrekken bij AC Milan. De aanvaller zou zelfs al ingestemd hebben met een transfer naar Flamengo in zijn vaderland Brazilië.

De 29-jarige Robinho werd eerder juist vooral in verband gebracht met zijn oude club Santos. De Braziliaanse aanvaller zorgt voor veel opschudding in zijn land door voor Flamengo te kiezen, al is de berichtgeving van Globo Esporte nog niet bevestigd.

AC Milan vraagt ongeveer tien miljoen euro voor Robinho, maar de verwachting is dat een lager bedrag ook voldoende is om de Italiaanse topclub over te halen. Robinho is namelijk één van de grootverdieners van de club, terwijl hij geen basisplaats heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.