Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan wil Kaka huren van Real Madrid’

Het is nog steeds afwachten waar Ricardo Izecson dos Santos Leite, beter bekend als Kaká, na de winterstop actief is. Real Madrid, de huidige werkgever van de Braziliaan, wil 25 miljoen euro vangen voor hem, maar dat is voor de Italiaanse club te gortig. De Milanezen hopen hem op huurbasis binnen te halen.

La Gazetta dello Sport meldt zelfs dat Real Madrid open staat om Kaká voor de komende twee jaar aan AC Milan te verhuren. Het volgende obstakel wordt echter het salaris van de aanvallende middenvelder, die zelf wel open staat om terug te keren naar Milaan.

Het is de bedoeling dat AC Milan hem tot de zomer van 2015 gaat huren en dat Real Madrid over die jaren een bedrag van vijftien miljoen euro gaat krijgen. Kaká is er in Spanje nooit in geslaagd om een vaste waarde te worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.