Voetbal4u.com

Jupiler League Mats Rits maakt debuut voor KV Mechelen

Mats Rits maakte zaterdagavond zijn debuut voor KV Mechelen in het duel met Bergen (2-3 winst) en bleek daar na afloop tevreden over. De oud-middenvelder van Ajax is blij dat hij zijn debuut als invaller heeft mogen maken.

“Het was fijn om toch nog te mogen invallen”, liet Rits weten. “Toen de doelman uit zijn doel was, had ik misschien mijn kans kunnen grijpen, maar het was erg moeilijk om op snelheid nog zoveel kracht te ontwikkelen om recht op doel te schieten.”

“Ik wilde de bal in de ploeg houden, want zo kon er niets meer gebeuren in de laatste seconden”, vervolgde Rits. “Soms moet je ook iets slimmer zijn dan zomaar in het wilde weg naar voren te trappen. Ik ben blij met de paar minuten die ik heb gekregen. Dit smaakt naar meer, ik ben er klaar voor.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.