Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan in verband gebracht met doping’

AC Milan is door de Italiaanse krant La Gazetta dello Sport in verband gebracht met het dopingschandaal waarover momenteel veel te doen is. De krant meldt dat de naam AC Milan gevallen is in het manuscript van dokter Eufemiano Fuentes, die momenteel berecht wordt in Spanje voor het in gevaar brengen van de gezondheid van de mens.

Fuentes wordt ervan verdacht deel te hebben uitgemaakt van een groot dopingschandaal in de sportwereld. Onlangs werd bekendgemaakt dat het niet alleen gaat om het wielrennen, maar ook om onder andere voetbal en tennis. In het document waar het om gaat, zouden naast het woord ‘Milan’ ook de woorden ‘Rsoc’ en ‘Alberto’ staan, die kunnen duiden op het voetbal en daarnaast Alberto Contador. Laatstgenoemde bekende onlangs doping te hebben gebruikt.

In het voetbal werd Real Sociedad uit Spanje al eerder in verband gebracht met doping. De Spaanse club zou in haar succesjaar 2002/2003, waarin ze tweede werd achter Real Madrid, doping gebruikt hebben. Oud-doelman van Sparta Rotterdam, Sander Westerveld, ontkende deze geruchten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.