Voetbal4u.com

Italië ‘Eerste relletje rond Mario Balotelli bij Milan is een feit’

Bij AC Milan is een rel ontstaan rond vicevoorzitter Paolo Berlusconi, de broer van preses en oud-premier Silvio Berlusconi. Op diverse Italiaanse websites is te zien en te horen dat Paolo Berlusconi enkele kwalijke opmerkingen maakt ten aanzien van aanwinst Mario Balotelli, de aanvaller die woensdag met Italië tegen Oranje speelt.

“Zo, laten we nu gaan kijken hoe die kleine zwarte jongen van de familie, die mafkees, het ervan afbrengt”, zei de vicepreses van AC Milan tegen een aantal mannelijke omstanders voor het begin van de wedstrijd zondag tegen Udinese (2-1). “Alle jonge meiden zijn ook uitgenodigd. Misschien krijg je de voorzitter nog wel te spreken”, sprak Paolo Berlusconi daarna veelbetekenend in de richting van een tv-camera.

De uitlatingen van Berlusconi leidden tot boze reacties in de Italiaanse samenleving. “De idioot….het moet wel familie zijn”, doelde een internetgebruiker op de bedenkelijke reputatie van voorzitter Silvio Berlusconi. Balotelli, op Sicilië geboren uit Ghanese ouders, debuteerde voor AC Milan tegen Udinese met twee treffers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.