Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Wesley Sneijder maakt indruk op Turkse pers’

Na een zeer lastig begin bij Galatasaray nam Wesley Sneijder zijn ploeg dinsdagavond bij de hand in de wedstrijd tegen Real Madrid in de Champions League. Na de 3-0 in Spanje leken de Turken zo goed als kansloos. Door een goed spelende Sneijder nam Galatasaray een 3-1 voorsprong en werd het nog even spannend.

Sneijder en oud-PSV’er Nordin Amrabat ontvingen als spelers de meeste lof. “Eindelijk liet hij zijn ware gezicht zien”, kopte Fanatik, verwijzend naar Sneijder. “Hij was bereid extra werk te verzetten en nam de ploeg bij hand. Hij dook de hoeken in, zocht de ruimte op, óók zonder bal, en deed de verdediging van Madrid op die manier pijn. Dat is het soort leiderschap dat je van een ster als Sneijder mag verwachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.