Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Advocaat: ‘Had Moisander er graag bij willen hebben’

De verdediging van PSV is dit seizoen al meermaals aangestipt als achilleshiel van de club. Op het middenveld en voorin beschikt de Eindhovense club over een goede mix van ervaring en talent, maar achterin houdt het volgens velen niet over. PSV lijkt voor het nieuwe seizoen bezig met FC Utrecht-stopper Mike van der Hoorn en daar is een reden voor: de achterhoede moet aangesterkt worden.

Vorig jaar zomer had PSV graag een nieuwe verdediger aangetrokken. Het belangrijkste doelwit, Niklas Moisander, koos er echter voor terug te keren bij zijn oude club Ajax. Dick Advocaat had graag gezien dat dat anders was gelopen. “Het is geen geheim dat ik Moisander graag wilde hebben. Dat geeft aan hoe ik graag wil spelen”, geeft de trainer van PSV te kennen aan De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.