Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Mourinho: ‘Real met Ronaldo, maar zonder Arbeloa en Marcelo’

José Mourinho weet wat hem en Real Madrid te doen staat in de Champions League. Borussia Dortmund moet met een flinke marge verslagen worden voor een finaleplaats.

Real Madrid werd in Duitsland met 4-1 verslagen door Dortmund, waardoor men in de Spaanse hoofdstad al dagen spreekt van Operación 3-0. Een 3-0 zege is namelijk voldoende om de finale te bereiken, zodat de Madrilenen La Décima kan worden binnengehaald, die tiende Europa Cup I/Champions League.

“Ik heb alles al tegen mijn spelers gezegd. Alles wat ze moeten weten voor het duel van dinsdag”, zegt Mourinho op de voorafgaande persconferentie. “Mijn reactie en leermoment waren daarin het belangrijkst na de nederlaag in Dortmund vorige week.”

Of hij de kritiek op zijn functioneren deelde na de oorwassing in het Westfalenstadion? “Dat is logisch. Als je wint is het een prestatie van het team, zodra je hebt verloren is het de schuld van de trainer.”

Real Madrid kan tegen Dortmund weer gewoon een beroep doen op Cristiano Ronaldo. “Ik ga mijn opstelling niet oplezen (zoals vorige week, red.). Het is allemaal bekend, Ronaldo is klaar om te spelen, Marcelo en Arbeloa niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.