Voetbal4u.com

Hoofdnieuws De Boer: ‘Flink op weg om de tien jaar bij Ajax vol te maken’

Komende zondag kan Ajax-trainer Frank de Boer zijn derde landstitel op rij pakken. De successen van de voormalig Oranje-international zijn inmiddels ook in het buitenland opgevallen, dus is het niet vreemd dat De Boer met tal van clubs in verband gebracht wordt. De trainer van Ajax hecht daar echter geen waarde aan en focust zich op een verlengde periode bij Ajax.

“Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en we willen verder met elkaar. Dat komt goed”, vertelt De Boer in een interview met Voetbal International. “Ik wil graag nog een paar jaar verder bij Ajax. Als we elkaar kunnen vinden in een driejarig contract, ben ik na afloop zesenhalf jaar trainer hier. Dan ben ik aardig op weg naar die tien jaar waar ik het bij mijn aanstelling over had. Na dit seizoen gaan we om de tafel zitten. Honderd procent.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.