Voetbal4u.com

Champions League ‘Mario Gotze loopt dijbeenblessure op, onzeker voor de CL-finale’

Voor Mario Götze staat een race tegen de klok op het programma. De Duitser viel vroeg in de wedstrijd tegen Real Madrid (2-0) uit met een blessure en een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat hij een spiertje in zijn dijbeen gescheurd heeft.

Zeker is dat Götze komend weekend, als Borussia Dortmund tegen uitgerekend zijn nieuwe club Bayern München speelt, niet in actie zal komen. Als uit nader onderzoek blijkt dat de spierscheuring groter is dan verwacht, is het zelfs onzeker of hij op 25 mei mee kan spelen in de finale van de Champions League. Ook in die wedstrijd is Bayern naar alle waarschijnlijkheid de tegenstander van Borussia Dortmund.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.