Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Speler Ernest Nfor bedreigt Kortrijk-directeur met de dood’

Ernest Nfor heeft geen enkele toekomst meer bij zijn huidige werkgever KV Kortrijk. De speler viel recent de technisch directeur van de club aan en bedreigde hem met de dood, meldt Het Nieuwsblad.

De 27-jarige speler uit Kameroen kreeg recent van de club te horen dat er voor hem geen plaats meer zou zijn bij de A-selectie. Vervolgens ontspoorde het gesprek. “Toen ik Ernest rustig uitlegde dat ik het belang van KVK verdedig, is hij me aangevlogen. Hij duwde me tegen een kast en uitte doodsbedreigingen naar mijn gezin. Twee collega’s zijn tussenbeide moeten komen”, aldus Patrick Turcq over de situatie.

Na het bedreigen van de technisch directeur was het volgens de berichtgeving in de Belgische krant nog niet klaar. “Daarna heeft Nfor aan de kleedkamer een schildtirade afgestoken tegen Hein Vanhaezebrouck en ook zijn gezin met de dood bedreigd. We hebben de politie gebeld. Die heeft onze klacht genoteerd. We tillen hier zwaar aan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.