Voetbal4u.com

‘Rood vlees oorzaak van blessureleed Lionel Messi’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het eten van rood vlees is volgens correspondent Edwin Winkels grotendeels de oorzaak van de blessures van Lionel Messi. De in Barcelona gestationeerde journalist vertelt dat aan de NOS.

FC Barcelona-aanvaller Messi raakt dit seizoen keer op keer geblesseerd. Momenteel is hij zes tot acht weken uitgeschakeld met een hamstringblessure. Het in Argentinië gebruikelijke eten van rood vlees is voor een groot deel verantwoordelijk voor de vele spierblessures van de sterspeler.

“Toen Messi debuteerde bij Barcelona in de periode Rijkaard raakte hij vaak geblesseerd”, vertelt Winkels aan de NOS. “Op het moment dat Josep Guardiola kwam als trainer heeft hij het dieet van de voetballers veranderd. Messi is een Argentijn en in Argentinië eten ze in principe elke dag rood vlees. Hij houdt daar zelf ook erg van. Voor een topsporter is dat niet goed om elke dag te eten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *