Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dortmund en Arsenal zetten zinnen op vleugelflitser van Feyenoord’

Jean-Paul Boetius mag zich in de belangstelling heugen van Arsenal en Borussia Dortmund. Beide clubs willen de aanvaller graag overnemen van Feyenoord. Dit weet Direct News te melden.

Een bron die dichtbij Arsenal staat, liet weten dat de club concurrentie verwacht in de strijd om Boëtius. “Arsène Wenger is zeer geïntersseerd in Boëtius van Feyenoord, maar ik heb vernomen dat ook Dortmund geïnteresseerd is. Hij is een toptalent en zal nog wel meer aanbiedingen krijgen in de toekomst. Wij hopen dat hij Arsenal ziet als een goede plaats om zich verder te ontwikkelen”, aldus de bron.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!