Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Huntelaar krijgt nieuwe kans bij absolute topclub’

Klaas-Jan Huntelaar mag zich in de belangstelling heugen van Arsenal. De spits van Schalke moet daar de nieuwe aanvalsleider worden. Dit weten verschillende Engelse media te melden.

Huntelaar kampte dit seizoen lang met blessureleed, maar is inmiddels weer helemaal terug bij Schalke. Met zeven doelpunten in negen wedstrijden heeft hij al snel de vorm te pakken en dat is ook in Engeland opgevallen. Arsenal zou zo’n vijftien miljoen euro over hebben voor Huntelaar.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!