Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil optie tot koop bedingen op talentvolle Poolse aanvaller’

Ajax lijkt echt werk te willen maken van Arkadiusz Milik. De Amsterdammers zijn momenteel met Bayer Leverkusen in onderhandeling over een transfer. Eerdere berichten over een tweejarige huurperiode zouden niet waar zijn. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ajax wil de twintigjarige Milik volgend seizoen inderdaad huren, maar heeft geen interesse in een tweede seizoen op huurbasis. Wel praten de Amsterdammers met Bayer Leverkusen over een optie tot koop. Het is nog onduidelijk of de Duitse topclub, die de spits dit seizoen bij FC Augsburg stalde, bereid is om akkoord te gaan met een dergelijke optie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook