Voetbal4u.com

Frankrijk Samir Nasri niet opgenomen in WK-selectie van Frankrijk

Bondscoach Didier Deschamps neemt Samir Nasri niet mee naar het WK in Brazilie. Op de persbijeenkomst verklaarde Deschamps de voorkeur te geven aan ‘de beste selectie’ in plaats van de beste individualisten. Zijn negatieve gedrag staat al enkele seizoenen ter discussie in Frankrijk.

Zie hieronder de gehele Franse selectie:

Doel: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille), Mickaël Landreau (Bastia)

Verdediging: Bacary Sagna (Arsenal), Mathieu Debuchy (Newcastle United), Patrice Evra (Manchester United), Lucas Digne (Paris Saint-Germain), Raphaël Varane (Real Madrid), Laurent Koscielny (Arsenal), Mamadou Sakho (Liverpool), Eliaquim Mangala (FC Porto)

Middenveld: Yohan Cabaye (Paris Saint-Germain), Clément Grenier (Olympique Lyon), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Rio Mavuba (Lille), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle United), Mathieu Valbuena (Olympique Marseille)

Aanval: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Real Sociedad), Loïc Rémy (Newcastle United) en Franck Ribéry (Bayern München).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.