Voetbal4u.com

Italië ‘Napoli en AS Roma strijden om voormalig Ajacied’

Thomas Vermaelen mag zich in de belangstelling heugen van zowel Napoli als AS Roma. Beide grootmachten hebben hun vizier gericht op de verdediger van Arsenal. Dit weet La Repubblica te melden.

Thomas Vermaelen kwam door blessureleed dit seizoen nauwelijks in actie voor Arsenal en liet onlangs weten nog niet over zijn toekomst te hebben nagedacht. Volgens het eerdergenoemde medium mag de oud-speler van Ajax en RKC Waalwijk vertrekken voor veertien miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!