Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV meldt zich voor Luuk de Jong, Van Wolfswinkel wellicht ook optie’

PSV heeft zich al meerdere malen gewend tot de zaakwaarnemer van Luuk de Jong. De spits staat momenteel onder contract bij Borussia Monchengladbach, maar komt er daar niet aan te pas.

Belangenbehartiger Louis Laros zegt dat De Jong wel wat voelt voor een nieuwe stap in zijn carrière. Hij tempert de verwachtingen als het gaat om een snelle transfer. Het gaat er alleen om wat zijn club wil. De Jong werd twee jaar geleden voor een recordbedrag overgenomen van FC Twente.

Naast De Jong heeft zaakwaarnemer Laros ook spits Ricky van Wolfswinkel in zijn portefeuille. Als het niets wordt met De Jong dan zou Ricky van Wolfswinkjel in beeld kunnen komen bij de Eindhovenaren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.