Voetbal4u.com

Eredivisie Nieuwe bijt van Luis Suarez kan je rijk gaan maken!

Mocht Luis Suarez weer in de fout gaan dan valt er flink wat geld mee te verdienen. Het Spaanse wedkantoor Luckia heeft er namelijk een opvallende weddenschap tegenaan gegooid. Mocht Luis Suarez in de Clasico Cristiano Ronaldo gaan bijten dan krijg je maar liefst 51X je inzet teruggestort.

Volgens de Spaanse krant Sport is de kans dat Suárez tegen Atlético Madrid en Real Madrid over de schreef gaat het grootst. Pepe en Diego Godín zouden dan de meest waarschijnlijke slachtoffers zijn, aldus het wedkantoor. Zijn werkegever Barcelona heeft zich in ieder geval al ingedekt. Mocht Suarez weer in de fout gaan dan zullen de consequenties niet mals zijn.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.