Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat UEFA-boete verhalen op orderverstoorders’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het duel tussen Feyenoord en Besiktas krijgt wellicht nog een vervelend staartje voor de Rotterdammers.  Het Rotterdams Dagblad weet namelijk te melden dat de UEFA een onderzoek gaat starten naar de gebeurtenissen die zich afspeelden in de Kuip afgelopen woensdag. Feyenoord verloor de wedstrijd met 1-2 en er deden zich verschillende incidenten voor. Zo raakte een aantal fans van Feyenoord onder meer slaags met Besiktas-supporters.

Feyenoord laat in een verklaring weten dat een eventuele boete van de UEFA verhaald wordt op de betrokkenen. Naast opstootjes waren er in De Kuip ook spreekkoren te horen. Dit tot onbegrip van Feyenoord, omdat de supporters voorafgaand aan de wedstrijd nadrukkelijk werd verzocht de club op een positieve manier te steunen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *