Voetbal4u.com

‘Anwar El-Ghazi wil oude club Feyenoord pijn doen’

Zondag staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. Kenneth Vermeer is niet de enige speler die tegen zijn oude club in actie komt. Ook vleugelflitser Anwar El-Ghazi heeft een verleden bij Feyenoord liggen.

Hij speelde twee jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers toen hij werg weggestuurd.  “Dat ik werd weggestuurd, deed me pijn”, aldus de jonge aanvaller van Ajax in De Telegraaf. Achteraf begrijpt de vleugelspits wel waarom Feyenoord geen toekomst in hem zag. “Ik was te speels, gaf op de trainingen niet honderd procent en had te weinig werklust. Dat klopte ook. Maar ik vind wel dat Feyenoord meer had kunnen doen om me te motiveren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *