Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax verliest strijd om grootste talent van Europa van Liverpool’

Liverpool lijkt de meeste kans te maken op het Noorse talent Martin Odegaard. De pas 15-jarige middenvelder van Stromsgodset maakte onlangs zijn debuut in de Noorse nationale ploeg. Ook zijn o.a FC Barcelona, Manchester City en Ajax in de race voor hem.

Liverpool maakt echter veruit de beste kans. ‘De familie van Ödegaard staat op uitstekende voet met de Premier League-club. Zijn vader, en tevens zaakwaarnemer, en hijzelf zijn al jaren groot fan van Liverpool’, zo weet de Engelse krant. Of het ook tot een transfer komt is nog niet zeker. ‘Liverpool-manager Brandan Rogers is nog niet helemaal overtuigd. Hij wil eerst rustig kijken of hij een speler als Ödegaard wel echt nodig heeft.’

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.