Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Speler van Juventus aast op terugkeer naar Ajax’

Ouasim Bouy speelde gisteren met Panathinaikos met 1-1 gelijk tegen PSV. De middenvelder wordt gehuurd van het Italiaanse Juventus dit seizoen. Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax waar hij eruit werd gepikt door de Italiaanse grootmacht. Johan Derksen denkt na het horen van een interview dat hij wil terugkeren naar zijn oude club. “Als ik dit zo hoor, dan is het vrij duidelijk dat hij wil terugkeren bij Ajax.”

Over een terugkeer naar Nederland deed de middenvelder geen concrete uitspraken. “In januari is mijn contract opengebroken en verlengd. Nu moet ik ritme opdoen en het oppakken. Ik wil dit niveau doortrekken en weer terugkomen in het vizier van de Nederlanders”, besluit Bouy.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.