Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV hopen allebei op grootste talent van Barcelona’

Ajax en PSV hopen zich allebei te versterken met de pas vijftienjarige Bobby Adekanye. Hij speelt momenteel in de jeugdopleiding bij Barcelona maar moet daar weg omdat Barca bepaalde transferregels heeft overtreden. Drie jaar geleden kwam hij over naar de opleiding van de Catalanen.

Hij moet daarom opzoek naar een nieuw onderkomen. “Lukt dat niet, dan moeten we een tijdelijk onderkomen vinden”, zegt zijn zaakwaarnemer Josep Maria Minguella Júnior in Voetbal International. “Daarover hopen we snel duidelijkheid te hebben.”

Ajax en PSV kennen de situatie van Adekanye en houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. “Al is de kans groot dat hij voor PSV kiest”, verklapt Minguella Júnior alvast in het weekblad.
“Ajax wil Bobby alleen op permanente basis overnemen, terwijl PSV wel openstaat voor een tijdelijke overgang. Daarbij komt ook dat PSV graag een samenwerking wil aangaan met Barcelona, waarbij talenten ervaring op kunnen doen in Eindhoven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.