Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zette stokje voor komst Guidetti naar Feyenoord’

Ajax zou er vorige transferperiode voor hebben gezorgd dat John Guidetti niet naar Feyenoord kwam. Dit weet Emile Schelvis althans te melden in het programma Voetbal International. De Amsterdammers zouden een bod van vijf miljoen euro voor hem hebben neergelegd om te voorkomen dat hij naar Feyenoord zou gaan.

‘Aan het begin van de transferperiode wilde Feyenoord John Guidetti opnieuw huren’, begon Schelvis in het televisieprogramma. ‘Martin van Geel heeft contact gehad met Tiki Begiristain (technisch directeur van Manchester City, red.) en zij waren het eens over een verhuurperiode van de Zweed aan Feyenoord’, zegt hij.

‘Een paar uur later werd Van Geel echter teruggebeld met de boodschap dat Guidetti vijf miljoen euro zou kosten. Dit omdat Manchester City een bod van hetzelfde bedrag gekregen zou hebben uit Nederland’, aldus Schelvis.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.