Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Turkse grootmacht geinteresseerd in probleemkind van PSV’

Opvallende interesse voor Zakaria Bakkali. Het Turkse Galatasaray is namelijk in de markt om over te nemen van PSV. In Eindhoven heeft hij geen toekomst meer en kan aan het einde van het seizoen transfervrij weg.

Wanneer Bakkali in de winter kiest voor Galatasaray, kan PSV nog wat aan hem verdienen. Bakkali trainde eerder mee met het beloftenteam van PSV maar speelt al enige tijd geen wedstrijden meer. De Turkse grootmacht is echter niet de enigste gegadigde voor vleugelflitser. Hij staat ook in de belangstelling van Napoli, Manchester United, Real Madrid en Atlético Madrid. Echter willen deze Europese topclubs Bakkali in de zomer transfervrij inlijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook