Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sebastién Haller ziet transfer naar Ajax wel zitten’

Sebastién Haller heeft de clubs voor het uitkiezen. De spits van FC Utrecht kan naar het buitenland maar zou zelf een voorkeur hebben voor een transfer naar Ajax. Dit schrijft The Daily Mail althans vandaag.

Ajax heeft concurrentie van Norwich City en Sunderland. Norwich zou een bedrag van 6,5 miljoen pond voor hem willen betalen, en zaten zondag op de tribune in het treffen met Ajax.

Utrecht-directeur Wilco van Schaik bevestigde maandag tegenover het Algemeen Dagblad de buitenlandse belangstelling voor Haller, die nog 3,5 jaar vastligt in de Domstad. “Er hebben zich inmiddels inderdaad clubs uit het buitenland officieel gemeld voor Sebastian Haller, daar kan ik eerlijk over zijn. Sebastian heeft naast zijn spel bij FC Utrecht internationaal veel indruk gemaakt in de laatste interlands, dus we hadden dit wel verwacht. Dit voelden we de laatste weken al aankomen. Soms is dat niet te stoppen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.