Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Vaart: ‘Ik vindt overstap naar Ajax geen stap terug’

Rafael van der Vaart verruilde deze zomer HSV voor Betis Sevilla. Hij moet het in Spanje doen met een plek op de bank. Ook Ajax was in de race om hem deze zomer over te nemen. Van der Vaart vond het nog te vroeg voor een terugkeer naar Amsterdam.

De 109-voudig international heeft een rentree bij Ajax nog niet uit zijn hoofd gezet. “Ik heb er al heel veel over nagedacht, maar het is er nog niet van gekomen”, aldus Van der Vaart in gesprek met Ziggo Sport.

“Ik vind Ajax geen stap terug. Maar ja, je moet heel veel dingen in overweging nemen. Aan het begin van het seizoen was mijn gevoel om in het buitenland te blijven en bij Betis te tekenen”, vertelt de voormalig Ajacied, die in het verleden ook uitkwam voor Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.