Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Twee clubs strijden om Rafael van der Vaart’

Rafael van der Vaart kan zijn carriere voortzetten in Brazilie. Waar eerder bekend werd dat Santos in hem geinteresseerd is, komt daar nu ook Palmeiras bij. Van der Vaart staat momenteel onder contract bij Real Betis maar komt daar niet aan spelen toe. Dit weet het Duitse BILD te melden.

Luiz Tavera, een spelersmakelaar die dicht bij de club Santos staat, denkt dat Santos het meest interessant kan zijn voor Van der Vaart. “Zijn zaakwaarnemer adviseerde mij Rafael. De deal zou goed zijn voor zowel club als speler. Vooral Santos kan op het gebied van marketing profiteren van zijn komst. Tevens is hij een grote naam in het Europese voetbal”, zo liet hij optekenen door GloboeSporte.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.