Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Sneijder gaat weg bij Galatasaray, Ajax zeker een mogelijkheid’

Het gaat dit seizoen niet goed bij Galatasaray. Zowel op sportief gebied als financieel. Turkse media stellen dan ook dat de club afscheid wil nemen van een aantal sterren. Het zou gaan om Lukas Podolski, Aurélien Chedjou, Fernando Muslera en … Wesley Sneijder.

Dat lijkt goed nieuws te zijn voor Ajax, dat naar verluidt al contact opgenomen heeft met het management van de Oranje-spelmaker. Het medium Futbol Arena weet overigens wel te vertellen dat Galatasaray met de verkoop van zijn vier sterspelers liefst veertig miljoen euro wil binnenharken en dus moet er ongetwijfeld ook voor Sneijder over de brug worden gekomen met een pittig miljoenenbedrag, volgens de laatste geruchten zo’n 7,5 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.