Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax denkt na over stappen na degradatie van FC Twente’

De licentiecommissie maakte gisteren bekend dat FC Twente volgend jaar actief zal zijn in de Jupiler League. De Amsterdammers denken na over eventuele stappen.

Bij Ajax weet men namelijk dat zij er beter voor hadden gestaan in de Eredivisie als FC Twente gedurende het seizoen uit de competitie was gezet. Men besloot de beslissing echter over het seizoen heen te tillen.

De Telegraaf sprak hierover met Edwin van der Sar: “Het is hier middernacht en ik ken de uitleg van de KNVB nog niet. Ook wil ik het graag bespreken met mijn collega’s in de directie”, aldus Van der Sar. Het eerdergenoemde medium benadrukt wel dat de kans op stappen klein is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.