Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AS Roma meldt zich voor Milik, maar deze club heeft de beste papieren’

Arek Milik heeft over belangstelling niet te klagen. Onder andere SS Lazio, Sevilla, Internazionale en Liverpool hebben hem in het vizier en daar is nu ook AS Roma bijgekomen. Die club heeft bij Ajax gevraagd wat de vraagprijs is voor de goalgetter.

Het Engelse boulevardblad Mirror stelt echter dat Leicester City nog steeds de beste papieren heeft om Milik aan de selectie toe te voegen. De krant schrijft dat de ervaren Italiaanse oefenmeester Claudio Ranieri het heel erg ziet zitten in de aanvalsleider van de Amsterdammers en daarom zouden de Foxes, zoals eerder gemeld overigens, liefst twintig miljoen euro willen betalen voor hun transferdoelwit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook