Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leicester, Arsenal, Liverpool en Everton weten wat Ajacied kost: ’20 miljoen euro’

Leicester, Arsenal, Liverpool en Everton hebben allen een oogje op Ajax-spits Arek Milik. Het medium The Sun weet te melden dat de Pool niet voor minder dan 20 miljoen euro mag vertrekken uit Amsterdam.

Dat is volgens het hierboven genoemde Engelse boulevardblad echter allerminst een sta-in-de-weg voor de geïnteresseerde Premier League-clubs: Arsenal, Liverpool, Everton en Leicester City. De ploegen die uitkomen op het hoogste niveau van Engeland krijgen volgend seizoen behoorlijk wat uitgekeerd aan televisiegelden en je zou zelfs zo ver kunnen gaan om 19,5 miljoen een schijntje te noemen voor de partijen met belangstelling.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.