Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldt zich bij Chelsea voor Bertrand Traoré’

Ajax heeft interesse in Bertrand Traoré (20). Hij moet de opvolger worden van Arek Milik die voor een overstap staat naar Napoli. De spits verdiend momenteel zijn brood bij de Engelse grootmacht Chelsea maar is daar een bankzitter. Twee jaar geleden speelde hij op huurbasis voor Vitesse waar Peter Bosz toen de trainer was. Of hij haalbaar is moet de komende dagen blijken.

Traoré is met Chelsea momenteel in de Verenigde Staten waar hij een toernooi speelt. Hij probeert zich in de kijker te spelen bij de nieuwe trainer Antonio Conte. Wanneer dit niet lukt dan wil Chelsea hem waarschijnlijk alleen maar verhuren. Of dat een optie is voor Ajax is maar de vraag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.