Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Bertrand Traoré per direct naar Ajax

Bertrand Traoré is de nieuwe spits van Ajax. Dit weet de Telegraaf te melden. Hij is de opvolger van Arek Milik die voor 35 miljoen euro vertrok naar het Italiaanse Napoli. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van de Engelse grootmacht Chelsea.

Ajax betaald een huursom van rond de twee miljoen euro voor hem. De Amsterdammers zien in hem een prima overbrugging om de spitsen Kasper Dolburg en Mateo Cassiera te laten rijpen.

Ajax-trainer Peter Bosz werkte al met Traoré bij Vitesse. Onder leiding van Bosz maakte hij in twee seizoenen (2013-2015) 16 doelpunten in 42 wedstrijden. Afgelopen seizoen scoorde hij twee keer in tien duels voor Chelsea in de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.