Voetbal4u.com

Spanje Ex-Ajacied mag tot 2018 niet voor Real Madrid spelen

Een bittere pil voor Mink Peeters. De voormalig jeugspeler van Ajax mag tot 2018 geen wedstrijden spelen voor Real Madrid. Dit weten diverse Spaanse media te melden.

De Madrilenen zouden tot acht keer toe de regels hebben overtreden, onder meer bij het overnemen van Peeters bij Ajax. De middenvelder, die eerder ook de jeugdopleiding van PSV doorliep, maakte in 2014 de overstap van Ajax naar de Spaanse topclub. Ook bij het vastleggen van Theo Zidane, Elyaz Zidane, Benjamin Garay, Achraf Hakimi, Binu Bairam, Manuel Godoy en Fernando Macias zou Real Madrid het minder nauw met de regels hebben genomen. Bairam, Godoy en Macias behoren overigens niet meer tot de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.